Lämmitysjärjestelmät, käyttövesijärjestelmät ja lämpöpumput 

Jätä tarjouspyyntö

Lämmitysjärjestelmät, käyttövesijärjestelmät ja lämpöpumput myynnissä Kanta-Hämeen alueella

Jätä tarjouspyyntö

Lämmitysjärjestelmät, käyttövesijärjestelmät ja lämpöpumput myynnissä Kanta-Hämeen alueella

Jätä tarjouspyyntö

Lämmitysjärjestelmät, käyttövesijärjestelmät ja lämpöpumput myynnissä Kanta-Hämeen alueella

Jätä tarjouspyyntö

Kolmen tähden Talotekniikka Oy tarjoaa laajan kirjon kotitalouksien, taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen käyttämiä talotuotteita. Myymme ja asennamme käyttövesijärjestelmät, lämmönlähteet, lämpöpumput ja lämmitysjärjestelmät Forssan ja koko Kanta-Hämeen alueella. Näillä hoituvat kiinteistön kaikki LVI- ja lämmitystarpeet. 


Tutustu tuotevalikoimaamme, tai ota yhteyttä ja kutsu meidät tarkastuskäynnille. Tarjoamme kattavan ja ilmaisen kuntokartoituksen osana palveluamme.

Käyttövesijärjestelmät

Myymme korkealaatuisia käyttövesijärjestelmiä suurten ja pienten kiinteistöjen tarpeisiin. Tarjoamme ja käytämme vain alan johtavien merkkivalmistajien tuotteita. Korjaamme myös vanhoja vesijärjestelmiä sopimuksen mukaan. Meiltä saat ilmaisen kuntokartoituksen käyttövesijärjestelmäsi kunnosta. Sen perusteella on helppo käydä töihin. 


Meiltä löytyy vesijärjestelmiä muun muassa seuraavilta valmistajilta:

Lämmitysjärjestelmät

Meiltä saat kaikki lämmitykseen liittyvät tuotteet ja järjestelmät, kuten patterit ja ilmalämmittimet. Omakotitalojen, rivitalojen, taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen käyttöön suunnitellut lämmitysjärjestelmät pitävät huolen kotisi lämmöstä läpi vuoden. Myymämme lämmitysjärjestelmät ovat myös energiatehokas lämmitysratkaisu.


Tarjoamiamme lämmitysratkaisuja:

  • Lattialämmitys
  • Patterilämmitys
  • Ilmalämmitys

Lämmönlähteet

Myymme erilaiset lämmönlähteet suuriin ja pieniin kohteisiin. Teemme lisäksi kattiloiden, kaukolämmön alajakokeskuksien ja lämpöpumppujen asennuksia. Tarjoamme kokonaisvaltaisen paketin, jolla saat kotisi lämpötilat kerralla kohdilleen. 

 

Valikoimastamme löytyy tuotteita monilta lämpölaitteiden valmistajilta. Myymme lämmönlähteitä esimerkiksi seuraavilta valmistajilta:

Lämpöpumput

Kolmen tähden Talotekniikka Oy tarjoaa kattavan valikoiman lämpöpumppuja kaikkiin tarkoituksiin. Laadukas lämpöpumppu pitää huolen kiinteistön lämpötilasta napakoiden talvipakkasten ja syyshallan keskellä. 


Edustamiimme merkkeihin kuuluvat muun muassa Viessmann, NIBE ja Lämpöässä. Myymme ja asennamme yhdessä paketissa muun muassa:

  • Ilmalämpöpumput
  • Ilma-vesilämpöpumput
  • Maalämpöjärjestelmät
  • Aurinkolämpöjärjestelmät


NIBE-lämpöpumput sopivat niin uuteen kuin remontoitavaankin kotiin. Vaihtoehtoja löytyy useissa eri kokoluokissa, mitä erilaisimpien talojen tarpeisiin. Uudet ja vanhat asuinkohteet hyötyvät taatusti NIBE:n lämpöpumpuista.

Tervetuloa talotekniikan maailmaan

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä tarpeisiisi sopiva lämpöpumppu tai muu järjestelmä. Kauttamme saat näppärästi myös asennukset ja huoltopalvelut sekä lämmitysjärjestelmät Kanta-Hämeessä. Lue lisää referensseistämme.


Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla ja yhteydenottolomakkeella. 

Ota yhteyttä