LVI-huolto Forssan ja koko Kanta-Hämeen alueella laadukkaasti ja turvallisesti

Kutsu meidät kuntotarkastukseen

LVI-huolto Forssan ja koko Kanta-Hämeen alueella laadukkaasti ja turvallisesti

Kutsu meidät kuntotarkastukseen

LVI-huolto Forssan ja koko Kanta-Hämeen alueella laadukkaasti ja turvallisesti

Kutsu meidät kuntotarkastukseen

LVI-huolto Forssan ja koko Kanta-Hämeen alueella laadukkaasti ja turvallisesti

Kutsu meidät kuntotarkastukseen

Kaipaako ilmalämpöpumppusi huoltoa? Reistaileeko maalämpöpumppu? Lämpöpumppu kannattaa huollattaa vuosittain, jotta se toimisi mahdollisimman tehokkaasti ja energiaa säästäen vuodesta toiseen. Hyvin ja säännöllisesti hoidetulla huollolla lämpöpumput kestävät myös käytössä pidempään. Kolmen tähden Talotekniikka Oy:lta hoituu LVI-huolto Forssan ja Kanta-Hämeen seudulla vankalla ammattitaidolla. 


Tutustu lämpöpumppujen huoltopalveluihimme, ja soita meidät tarkastuskäynnille.

Maalämpöpumput tarvitsevat säännöllistä huoltoa

Maalämpöjärjestelmät kannattaa huollattaa, jotta ne toimisivat mahdollisimman energiatehokkaasti ja sulavasti. Meiltä saat maalämpöjärjestelmääsi huollot sekä ammattimaiset säädöt. Jos pumpun säätö on hiemankin pielessä, se kuluttaa paljon ylimääräistä energiaa ja lyhentää järjestelmän käyttöikää.


Suurin osa järjestelmistä on asennettu ilman muita toimenpiteitä, eikä niitä ole sen jälkeen tarkistettu. Jokaisen rakennuskohteen lämmitys vaatii yksilöllisen säädön ja toimenpiteet. Me teemme nämä työt puolestasi.


Teemme maalämpöjärjestelmien korjaukset, huollot ja säädöt kaikille yleisimmille merkeille. Toimimme huoltoliikkeenä monille eri pumppumerkeille. Hoidamme myös ilmalämpöpumppujen korjaustyöt, ja huollamme sekä korjaamme kiinteistöjen LVIS-järjestelmät.

Olemme Tukesin valtuuttama monipuolinen urakoitsija

Ilmalämpöpumpun kylmäkoneenhuolto ja asennus ovat luvanvaraisia töitä. Niiden huoltaminen ei siis koskaan ole amatöörien hommaa. 


Kolmen tähden Talotekniikka Oy on Tukesin hyväksymä kylmä- ja sähköurakointiliike. Osaamme huoltaa kaikki käytössä olevat lämpöpumput ammattitaitoisesti ja säädösten mukaisesti. Hyväksyttyjen urakoitsijoiden tiedot voit tarkistaa Tukesin rekisteristä.


Tarjoamme asiakkaillemme myös ilmaisen kuntokartoituksen lämmitys- sekä käyttövesijärjestelmille. Tarkastamme talotekniikan järjestelmien toimivuuden läpikotaisin, ja teemme sen perusteella tarvittavat huolto- tai korjausehdotukset. Kaikki tämä hoituu yhden sopimuksen puitteissa.


Kolmen tähden Talotekniikka Oy hoitaa myös teollisuuden kunnossapitotöitä. Teemme pääasiassa pienyritysten laitteiden huolto- ja kunnossapitotöitä, mutta hoidamme sovittaessa myös suuremmat järjestelmät. Kysy palveluistamme lisää!

Tervetuloa talotekniikan maailmaan

Ota meihin yhteyttä talotekniikan eri järjestelmien huoltotöissä. Palvelemme sinua niin pian kuin mahdollista! Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Tutustu myös käyttämiimme tuotteisiin ja asennuspalveluihimme sekä tekemiimme töihin.


Kauttamme ulottuvissasi on takuulla luotettava LVI-huolto Forssan ja koko Kanta-Hämeen alueella.

Ota yhteyttä