Sähköasennus ja muut asennustyöt Forssan alueella vuosien kokemuksella

Ota yhteyttä

Sähköasennus Forssan alueella vuosien kokemuksella

Ota yhteyttä

Sähköasennus Forssan alueella vuosien kokemuksella

Ota yhteyttä

Sähköasennus Forssan alueella vuosien kokemuksella

Ota yhteyttä

Kolmen tähden Talotekniikka Oy:ltä hoituu niin sähköasennus kuin erilaiset LVI-asennukset Forssan ja koko Kanta-Hämeen alueella. Palvelumme soveltuvat omakotitaloihin, kerrostaloihin, rivitaloihin ja kesämökeille. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja kuntia tinkimättömällä asenteella ja ammattitaidolla. 


Tarjoamme täyden palvelun sähkö- ja LVI-asennuksia sekä monien muiden talotekniikan laitteiden asennuksia. Tutustu palveluihimme, ja tilaa asiantuntijamme asentamaan lämpöpumppu tai ilmanvaihtokone.

Kaikki asennuspalvelut saman katon alta

Olemme täyden palvelun talotekniikkayritys Minkiössä. Eri järjestelmien myynnin ja huollon lisäksi tarjoamme asiakkaille kattavaa asennuspalvelua kaikkiin LVI-, sähkö-, lämmitys- ja käyttövesijärjestelmiin. 


Toimimme pääasiassa Forssan seudulla Kanta-Hämeessä, asentaen eri talotekniikan järjestelmiä pieniin ja suuriin taloihin ja kiinteistöihin. 

Kauttamme onnistuu esimerkiksi seuraavat työt:

  • LVI-asennus
  • Sähköasennus
  • Aurinkolämpöjärjestelmän asennus
  • Lämpöpumpun asennus
  • Jäähdytyskoneen asennus
  • Ilmanvaihtokoneen asennus
  • Muut LVI-laiteasennukset

Tiesitkö, että joistakin asennuspalveluista on mahdollista saada
kotitalousvähennystä? Tarkasta kotitalousvähennyksen ohjeet ja yksityiskohdat Verohallinnon sivuilta.

Tilaa sähköasennus ja muut asennustyöt aina ammattilaiselta

Sähköasennukset kannattaa jättää suosiolla ammattitaitoisen sähköasentajan käsiin. Sähköasennuksia ja sähköhuoltoa tehdessä on otettava huomioon monia eri tekijöitä. Suurin osa sähkötöistä vaatii asianmukaiset Tukesin myöntämät luvat, joten työn saa suorittaa ainoastaan koulutettu asentaja. 


Kun tilaat työn luotettavalta sähköasennusliikkeeltä, varmistut myös siitä, että sähköt laitetaan huolellisesti kerralla kuntoon – just, eikä melkein! Turvallinen asennus sekä turvallinen ja laadukas lopputulos ovat näin taattuja.

Luvanvaraiset asennustyöt ulottuvat myös lämpöpumppujen piiriin. Asianmukaisesti tehty lämpöpumpunasennus takaa sen, ettei vuotoja tai ongelmia pääse syntymään pian asennustyön jälkeen. Ammattitaitoisesti asennettu pumppu toimii alusta asti energiatehokkaasti ja ongelmattomasti. 


Käyttövesijärjestelmien asennukset vaativat myös ammattilaista työhön. LVI-asennukset ovat erikoisalaamme, joten voit jättää ne meidän huoleksemme turvallisin mielin.

Tervetuloa talotekniikan maailmaan

Ota yhteyttä ja kysy lisää LVI-asennuksista tai kun tarpeissasi on esimerkiksi sähköasennus Kanta-Hämeen alueella. Voit myös lukea lisää huolloistamme ja tuotteistamme sekä referensseistämme.


Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostilla tai sivujemme yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä